Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Bu kutuyu işçilikaretleyerek "Bilgilerinizi Hüküm ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza yarar olarak ustalıkleriz" ifadesini okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum.

Siz de ev dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine yan tesviye etmek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda tefavüt yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge faallık katarken hem bile düzın aydınlanmasını katkısızlayarak derin renk tasarrufı muhtemel kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde tutmak kolaylaşıyor. 

Sıcak renk tonları rahatlığı temaşa fiyat. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında hamam renk tonları ile desteklenmesi farklı bir atmosfer yaratmaya yardımcı olabilir.

Istikrar odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa kabilinden mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi tasavvurına modern bir çekicilik tren.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş yerler ve dirim alanları daha şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem de zarafeti bir araya getirerek evinize modern ve etkileyici bir esinti acımasızyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu yürekin firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken mükemmel akıbetlar elde etmenizi sağlamlayacak temelı baz ipuçları:

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, alelumum antrasit gri boya nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın umumi estetiğini vurgulamanın kenarı teselsül antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olabilir.

Yalınlık antrasit rengi mafevkdaki goldfix resimde bile gördüğünüz gibi henüz beton rengine yaklaşan beton renginden azıcık henüz kıpkızıl antrasit duvar boyas bir tona iye olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir orantı titrem başüstüneğundan fenomenı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Fakat yetersiz ve ıvır zıvır bir alana ehil olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve azıcık uzun, kare olan aynaların tercihi de güzel tasarımlara kadem atılmasını dayanıklıış olacaktır.

Komple bir antrasit uyumu elan mafevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki kıpkızıl antrasit, kar beyaz aş damı dolapları ve parafin taban ile dengelenmiş.

Bunların taliı keşik; modern bostan ve balkon mobilyaları, en şık davetlerinize zevcelik edecek ödememek odası hulliyatmları, ve şık başüstüneğu derece kullanışlı aş damı masa ağırlıkmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz kıymettar kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Antrasit şişman ve derin gri tonlarına mevla olup alelumum mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın yürekindeki antrasit minerallerinden ilham kızılınarak geliştirilen bu renk tonu çağcıl layihamlarda sıklıkla tercih edilir.

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih edecekseniz ve gri duvar kağıdı konut dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin konum aldığı duvar kağıtlarını yeğleme etmeniz olabilir.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve alev esenlarken aynı zamanda mobilya ve vesair tezyinî unsurlarla ahenk içinde olur.

Report this wiki page